In de App Store zijn om en nabij de 2 miljoen apps te vinden. Een gigantisch aantal, dat elke dag fors toeneemt. Het grote aanbod maakt het echter lastig om te bepalen welke apps je op je toestel zou moeten hebben staan. Wij helpen je daarom een handje met dit rijtje. Lees snel verder!

Buienalarm

Als jij je op een dag regelmatig verplaatst, is het fijn om te weten of er neerslag op komst is. Je wilt niet doorweekt bij een bedrijf aankomen als je daar te gast bent. Een manier om dit te voorkomen is door een buienalarm op je iPhone te installeren. Deze applicatie is gekoppeld aan je GPS, waardoor deze precies weet waar jij bent. Verwacht de applicatie neerslag? Dan krijg je hier een melding van. Je kunt hierdoor makkelijker rekening houden met mogelijke neerslag. De applicatie zal natuurlijk niet altijd gelijk hebben, maar in de grote lijnen wel.

Batterij besparen

Je iPhone staat in principe de hele dag aan. Om dit te moeten kunnen, moet hij een goede batterij hebben. Er zijn verschillende applicaties die jou helpen om je batterij zo veel mogelijk te besparen. Dit is natuurlijk hartstikke handig, omdat je batterijduur hierdoor toeneemt. Je hoeft dus minder vaak je iPhone op te laden. Deze apps kijken welke applicaties op de achtergrond veel batterij gebruiken en zullen met jouw goedkeuring deze applicaties afsluiten. Erg handig dus!

Flitsmeister

Dit is dé koning onder de file- en flitsapps. Als jij veel onderweg bent in de auto voor werk of privé mag deze app ook zeker niet ontbreken op je telefoon. Wanneer je deze app hebt geïnstalleerd ontvang je namelijk een waarschuwing waar flitsers staan en kan je ook zelf flitsers melden. Zo weet je precies waar je éxtra goed op je snelheid moet letten. Ook van vertragingen wordt je op de hoogte gehouden. Je ontvangt een overzicht van alle mobiele flitsers, files, trajectcontroles en flitspalen waardoor jij precies weet waar je aan toe bent tijdens jouw reis van A naar B.

Een hoesje

Niet elke tool hoeft geïnstalleerd te worden: een hoesje voor je nieuwe iPhone is namelijk ook een handige tool. Hiermee bescherm jij je nieuwe aanwinst tegen krassen of verdere beschadiging. Deze loop je sneller op dan je misschien verwacht; bescherming is dus zeker aangeraden. Als jij je vaak schaamt voor je hoesje, raden wij aan om op Hoesjemaken.nl te kijken. Hier kun je namelijk gemakkelijk je eigen iPhone hoesje maken. Zo hoef je niet tegen een standaard design aan te kijken als jij je iPhone gebruikt, maar kun je tegen een foto van een leuke herinnering aankijken.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen