Een groen trouwpak is zowel voor de zomer als de winter een populaire outfit voor de huwelijksdsag. Groen is namelijk een veelzijdige kleur; van pastelgroen tot olijfgroen, voor iedere bruiloft is er wel een passende tint. Met een groen trouwpak op maat ben jij verzekerd van een trouwoutfit die volledig is afgestemd op jouw wensen en jullie huwelijksdag. Op één van de mooiste dagen van je leven wil je er tenslotte stralend en comfortabel bijlopen. Daarom vertel ik je in deze blog alles wat je moet weten over een groen trouwpak!

Donkergroen trouwpak

Een trouwpak op maat wordt uiteraard afgestemd op het seizoen waarin je gaat trouwen. Dit wordt gedaan door middel van de stoffen en natuurlijk de kleur van je trouwpak. Een warme donkergroene kleur voor een winters trouwpak is dus zeker een passende keuze. Voer je donkergroene trouwpak uit in een flannel of wollen stof en jouw trouwoutfit heeft onmiddellijk een winterse uitstraling. 

Pastel groen trouwpak

Mocht je juist in de lente of zomer trouwen, dan is een pastelgroen trouwpak de ideale keuze voor jou. Het voordeel van een lichte groene kleur is dat deze het zonlicht weerkaatst. Bovendien hebben pastelkleuren een romantisch, modern karakter en dat is precies wat jij als bruidegom nodig hebt tijdens de grote dag. Kies hierbij in ieder geval voor een luchtige stof zoals linnen. Op deze manier kun jij gegarandeerd stijlvol en zonder zweetdruppels het jawoord geven. Zorg bij een bruiloft in de zomer ook voor een extra overhemd op maat zodat je ‘s avonds weer fris aan het diner kunt verschijnen.

Groen peaky blinders trouwpak

Kun jij niet genoeg krijgen van de klassiek Engelse pakken zoals die van de Peaky Blinders? Dan is een groen trouwpak in deze stijl misschien wel de juiste keuze voor jou. De kleur groen wordt bij een Peaky Blinders trouwpak gecombineerd met zand-, grijs- en bruintinten. Bovendien kan een opvallende strik, een gemêleerde stof en een waistcoat niet ontbreken bij deze trouwoutfit. Met het patroon in de stof, de soort stof en de fit kun je een groen peaky blinders pak vertalen naar zowel een winterse als een zomerse trouwoutfit.

Kosten groen trouwpak

Een groen trouwpak op maat kun je aanschaffen vanaf €1000,-. De kosten zijn voornamelijk afhankelijk van de stof en accessoires die je kiest. Door de grote diversiteit aan groene stoffen is er in verschillende prijscategorieën een groen trouwpak op maat te vinden. Bij het kopen van een groen trouwpak is het in ieder geval verstandig je goed te laten adviseren. Het is belangrijk dat jij de juiste groene kleur kiest, passend bij jouw persoonlijke kenmerken. Ook de weving en samenstelling van de stof is essentieel voor het gewenste resultaat.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen